1 Start
2 Om Aten
3 Innan du reser
4 Resan
5 Atenguiden
6 Om oss
 » Hotell i Aten     » Restauranger i Aten     » Attraktioner i Aten     » Shopping i Aten     » Barer och klubbar i Aten    » Reseböcker till Aten
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Aten
- Atens stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i grekiska
- Boka resa till Aten
- Reseguidens startsida
- Hotell i Aten
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Aten
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Shopping i Aten

Aten är inte bara partystaden nummer ett, det är även shoppingstaden nummer ett. Här finns i princip allt man skulle kunna tänka sig, i alla prisklasser, från billiga små souvenirer till dyra märkesvaror.

Här på Atenguiden.se hjälper vi dig att hitta Atens bästa shopping i alla kategorier. Kort och gott: nedan står det du behöver veta för en perfekt shoppingweekend!

Lyxigt

Kolonaki

Det lyxigaste shoppingområdet för dig med mycket pengar och exklusiv smak. Exempelvis har Armani inte en, utan två, trevåningsbutiker i detta område. Här hittar du minst lika mycket lyxvaror som i New York, Paris, London, etc!

Luisa

För den modeintresserade. Stella McCartney, Alexander McQueen, Jimmy Choo, Chloé och många, många fler. Passa på under rean!

 

Det är aldrig svårt att hitta något man vill handla i Aten

Alla plånböcker

Ermou

Shoppinggatan för alla. Det är en gågata som börjar precis nedanför Syntagmatorget och slutar vid Akropolis. Här sägs finnas flest skor per kvadratmeter - i hela världen. Massvis av gatuaktiviteter, stånd och folkmyller i en underbar symbios med butiker som Zara och Attrativo.

Le streghe son tornate

Atens coolaste secondhandaffär med produkter från hela världen - lyxigt som billigt; stort som litet. Här hittar du det mesta till mycket bra priser. Butiken är dessutom planerad i en skön, layed-back miljö, vilket är ett extra plus för dig som kund!

Vassilis Zoulias Old Athens

Världen bästa skoaffär? Här säljs feminina, fjäder-dekorerade skor av Greklands egen Manolo Blahnik.

 

Atens bästa shoppinggalleria

Attica

Atens Harrods. Det säger allt om hur bra Attica är. 25 000 kvadratmeter, 300 butiker, 800 märken och näst intill 1000 anställda. Den perfekta gallerian med allt för alla hela tiden. Dessutom en riktigt trevlig restaurang - här vill vi särskilt rekommendera de goda salladerna!


 

Handla på rea
För ännu mer information och shoppingtips skulle vi vilja föreslå att du inhandlar en guidebok över staden. Här har vi listat ett antal riktigt bra som bara kostar från c:a 50 kr inkl moms. Och då ingår betydligt mer än bara shopping.

Vill du shoppa i Sverige? På nätet? Till extra bra priser? Ja, då hänvisar vi till den här webbsidan som samlat massvis av bra länkar:
» Snuffisportalen

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Atenguiden.se - gratis resguide reseguide till Aten i Grekland
Läs om Akropolis, Panatenska Stadion, Plaka, Zeus tempel, Mitropolis, Hadrianusbågen, Vouliagmeni, Lykabettos, Olympen och mer i Atenguiden