1 Start
2 Om Aten
3 Innan du reser
4 Resan
5 Atenguiden
6 Om oss
 » Hotell i Aten     » Restauranger i Aten     » Attraktioner i Aten     » Shopping i Aten     » Barer och klubbar i Aten    » Reseböcker till Aten
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Aten
- Atens stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i grekiska
- Boka resa till Aten
- Reseguidens startsida
- Hotell i Aten
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Aten
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Hotell i Aten

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i Aten, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i Aten hög, men tyvärr är priserna också relativt höga. Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan till höger). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i Aten.

Budgethotell i Aten

Aristoteles Hotel är ett trevligt, 2-stjärnigt hotell i Aten. Rummen har en praktisk utformning och relativt mysig atmosfär och är klart prisvärda, c:a 350-650 kronor natten. Rekommenderas varmt för dig med en lite tightare budget.
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i Aten

Best Western Hotel Zinon är ett av Atens mest prisvärda 3-stjärniga hotell. Bekväma rum med bra faciliteter, och ett mycket bra läge. Hotellet ligger bara 800 meter från stadskärnan. Priserna ligger på c:a 500-750 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Hotel City Plaza Athens är ett bra och snyggt 3-stjärnigt hotell som ligger jättenära National Technical University of Athens och cirka 2 mil från flygplatsen. Hotellet har mycket bra betyg och trevlig personal. Priserna ligger på cirka 800 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i Aten

Classical Acropol är ett fint, 4-stjärnigt lyxhotell i Aten. Hotellet har främst blivit känt för sina superba faciliteter och trevliga bar. Priserna börjar på c:a 650-900 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Ariotel Stratos Vassilikos Hotel heter vårt favorithotell som är 5-stjärnigt. Enormt bra läge, lyxiga miljöer och trevlig personal, samtidigt som priset inte är alldeles överdrivet. Ett rum kostar cirka 800 kronor per natt och uppåt.
» Mer information och bästa pris

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Atenguiden.se - gratis resguide reseguide till Aten i Grekland
Läs om Akropolis, Panatenska Stadion, Plaka, Zeus tempel, Mitropolis, Hadrianusbågen, Vouliagmeni, Lykabettos, Olympen och mer i Atenguiden