1 Start
2 Om Aten
3 Innan du reser
4 Resan
5 Atenguiden
6 Om oss
 » Hotell i Aten     » Restauranger i Aten     » Attraktioner i Aten     » Shopping i Aten     » Barer och klubbar i Aten    » Reseböcker till Aten
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Aten
- Atens stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i grekiska
- Boka resa till Aten
- Reseguidens startsida
- Hotell i Aten
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Aten
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Barer och klubbar i Aten

Aten har massvis av moderna, sköna och unika barer och klubbar. Här finns, minst sagt, någonting för alla; oavsett om det gäller lyxiga champagneklubbar eller ravediscon.

Aten är verkligen sömnlöshetens stad och hela Aten vibrerar genom natten. Det är alltid lördag och aldrig tråkigt!

Ett intensivt nattliv och en enorm variation är två nyckelfraser då man ska beskriva Atens barer och klubbar. Här nedan har vi hjälpt dig att hitta till rätt ställe genom att skriva lite kort om bra nattklubbar och barer:

Bar Guru Bar

Konstnärer och mediepersonligheter träffas här för att socialisera, dricka något gott och kanske spela lite poker. Tema jazz/soul på söndagarna får inte missas!
Plateia Theatrou 10, Psirri
 

I Aten finns tusentals sköna klubbar och barer
Hilton Bar Galaxy

Kontemporär, internationell miljö där drinkar serveras med fin utsikt över hela Aten.
Vassilissis Sofias 46

Envy Mediterraneo

Sjuttiotalskänsla med stor variationer på både gäster och feeling. Här spelas mainstreammusik och som besökare smälter man nästan samman med omgivningen. Värt ett besök!
Plaz Agios Kosmas, Elliniko

Sodade

Gayklubben nummer ett i Aten! Här spelas både eurovisionmusik och hårdare house - alla gäster är nöjda och stämningen är på topp genom hela natten!
Triptolemou 10, Gazi
 

Aten har ett vibrerande nattliv
Lallabai Lounge

En underbar trädgårdsmiljö där du kan socialisera med "hippa" Atenbor mitt i stan. En skön paus en stressig dag!
Aigli, Zappeio Gardens, Syntagma

Akrotiri

Ett mycket känt och uppskattat ställe, dock ganska hög prisklass (inte alltid värt priset tyvärr). I övrigt helt underbart med trevlig känsla, temakvällar, full aktivitetet och skön utsikt. Hit går man för att verkligen känna hur Atens nattliv ser ut!
Vassilissis Georgiou B5, Agios Kosmas, Kalamaki

 

Island

Klubb som en klassisk ö. Här finns allt ifrån privata rum till kyrka och en mycket romantisk restaurang, samt givetvis en sjukt bra nattklubb. Vi rekommenderar verkligen ett besök till Island, och man ska gärna boka bord, eftersom stället är både populärt och belamrat med stenhårda vakter.
Limanakia, Vouliagmenis, Varkiza

Briki

Här samlas i princip tusentals hela tiden, trots det är stämningen mycket avslappnad och mysig. Bör kollas in!
Doryleou 6, Plateia Mavili, Ambelokipi

För en mer alltäckande guide över Atens alla barer, klubbar och restauranger, föreslår vi att du köper en mindre guidebok över staden.

Vi har tipsat om ett antal riktigt bra från bara c:a 50 kr som kan beställas direkt på nätet. Och då ingår betydligt mer än bara en restaurangförteckning.

» Klicka här för att läsa våra tips på guideböcker

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Atenguiden.se - gratis resguide reseguide till Aten i Grekland
Läs om Akropolis, Panatenska Stadion, Plaka, Zeus tempel, Mitropolis, Hadrianusbågen, Vouliagmeni, Lykabettos, Olympen och mer i Atenguiden