1 Start
2 Om Aten
3 Innan du reser
4 Resan
5 Atenguiden
6 Om oss
 » Hotell i Aten     » Restauranger i Aten     » Attraktioner i Aten     » Shopping i Aten     » Barer och klubbar i Aten    » Reseböcker till Aten
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Aten
- Atens stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i grekiska
- Boka resa till Aten
- Reseguidens startsida
- Hotell i Aten
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Aten
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om Aten

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Aten. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Atenvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Aten.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

 

Bra reseböcker till Aten finns på Atenguiden.se

Aten och öarna : Poros, Egina, Hydra, Spetses, Angistri
Vagabonds guide till Aten och öarna är en av de allra bästa guideböckerna till området. Den är fylld med tips och roliga fakta, samtidigt som den är skriven på ett personligt och intresseväckande sätt!

Pris: 125 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Aten : med fakta om Akropolis, Plaka, Monastiraki, Lykabettos, Kolonaki, Pireus, Egina, Hydra, Korinth, Delfi och mycket mer!
En bra och extremt prisvärd guide, parlör och ficklexikon som kan komma väl till pass när du är i Aten. Guiden innehåller bland annat en stor utvikningskarta och en stor restaurang- och hotellförteckning. Rekommenderas varmt! 

Pris: 66 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Grekland : med fakta om Aten, Delfi, Thessaloniki, Peloponnesos, Makedonien, Kreta, Joniska öarna, Tolvöarna, Kykladerna och mycket mer!
En större version av boken ovan som även innefattar Grekland som helhet. Perfekt för dig som ska till Aten för att sedan åka vidare!
Pris: 106 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Greklands öar och Aten : en guidebok
En grymt bra guidebok och reseguide till Aten och hela 42 grekiska öar, bl.a. Naxos, Samos, Paros, Rhodos, Kreta, Santorini, Zakynthos och Kos. Om stränder och badvikar, tavernor, nöjesliv, antika sevärdheter, vandringsstigar och bergsbyar m.m. Innehåller även guider till Atens hamnområde Pireus och charterorten Parga på fastlandet.
Pris: 197 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Aten
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Aten. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningsbutiken

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Atenguiden.se - gratis resguide reseguide till Aten i Grekland
Läs om Akropolis, Panatenska Stadion, Plaka, Zeus tempel, Mitropolis, Hadrianusbågen, Vouliagmeni, Lykabettos, Olympen och mer i Atenguiden